Manager gastronomii
Restauracja Finezja poszukuje doświadczonego Managera Gastronomii do zarządzania lokalem na imprezy okolicznościowe.
Wymagania:
- Minimum 3 lata doświadczenia na stanowisku kierowniczym w gastronomii
- Umiejętność zarządzania zespołem do 20 osób
- Doskonała organizacja pracy i umiejętność planowania imprez okolicznościowych
- Znajomość przepisów HACCP
- Dyspozycyjność w weekendy
- Zarządzanie personelem kuchni i obsługi sali
- Planowanie i koordynacja imprez (wesela, komunie, urodziny, imprezy firmowe)
- Nadzór nad jakością serwowanych dań i obsługi klienta
- Optymalizacja kosztów i zarządzanie budżetem restauracji
- Dbanie o pozytywny wizerunek lokalu
- Stabilne zatrudnienie w restauracji z 14-letnim doświadczeniem
- Atrakcyjne wynagrodzenie adekwatne do umiejętności i doświadczenia
- Możliwość rozwoju zawodowego
- Pracę w profesjonalnym zespole
- Przyjazną atmosferę pracy